Einkaufswagen (0)
Dveri Pax Restaurant Gewölbe

Restavracija

Vse ljubitelje vin in vsega lepega vabimo na ogled čudovito prenovljenega, več kot 450 let starega dvorca, ki se nahaja na našem posestvu v Jarenini.

Dveri Pax Restaurant

Delovni čas

ČETRTEK, PETEK 17:00 - 22:00

SOBOTA, NEDELJA 12:00 - 17:00
Prosimo za predhodno rezervacijo na:
T: +386 (0) 2 644 00 82
M: +386 (0) 31 789 100
E: office@dveri-pax.comrestaurant8

RAZVAJANJE

Vse ljubitelje vin, vrhunske kulinarike in vsega lepega vabimo na ogled čudovitega prenovljenega , več kot 450 let starega dvorca, ki se nahaja na našem posestvu v Jarenini. Dvorec z bogato zgodovino je namenjen prodaji in pokušini vin ter razvajanju brbončic naših gostov v restavraciji.

V restavraciji Jareninski dvor vas pričakuje naš kuhar, Gregor Šagi, ki vas bo “začaral” s svojimi kulinaričnimi kreacijami. Vsa ekološko pridelana zelenjava prihaja z domačega vrta, kakor tudi začimbe in zelišča, ostale sestavine pa so skrbno izbrane pri lokalnih dobaviteljih.

Domače, lokalno, pridelano na naravi prijazen način in obenem moderno in inovativno, to je njegovo vodilo. Tudi v našem kotičku štajerske znamo pridelati dobre sestavine na vrtu, njivi in “štalci” in jih seveda dobro predstaviti na krožniku. Gostje uživajo v prepletu okusov hrane in vina – in odličnih vin nam res ne manjka.

Degustacijski meni  

4 hodi     48 Eur

5 hodov  60 Eur

6 hodov  72 Eur

7 hodov  84 Eur

67 Dveri Pax©StefanLeitner
Dveri Pax Restaurant
Club Dveri Pax glasses

Club

Dveri-Pax

„Wenn Sie Qualitätsweine, Kunst und Kultur lieben, dann werden Sie doch einfach Teil unseres Dveri-Pax-Clubs – und genießen Sie darüber hinaus auch die vielen Vorteile einer Mitgliedschaft.“

Vaša košarica